top of page

Ние, от Фондация „Идеин развитие“ и IJSFontein bv, сме партньори в TEAM – Академия за успяващи възрастни и заедно с вас, хората 55+,  ще се впуснем  в приключението да живеем щастливо и работим успешно в дигиталния свят.

мента.png
Ijs-Fontein-01-01-1024x1024.png

Как?

В непрекъснат диалог с вас ще подготвим полезни обучения с елементи на игра, които ще ви накарат да обикнете технологиите и лесно да боравите с тях в своето ежедневие. 

 

Какво ще научите в нашата Академия, докато се забавлявате и едновременно с това ставате все по-уверени, независими и готови за предизвикателствата на света около вас:

  1. Дигитални умения, които ще ви улеснят в използването на онлайн съдържание, услуги и комуникация – от плащането на данъци, до проверка на пенсия, пазаруване онлайн или запазване на час за лекар;

  2. За тези от вас, които все още работят, а те са много, ще подготвим обучителни модули, които ще ви помогнат да се чувствате комфортно, когато участвате или организирате онлайн срещи, ще ви представят дигитални инструменти за планиране и  отчитане на работата, които да подобрят продуктивността ви, докато работите от вкъщи или в хибриден офис; 

  3. КОВИД-19 промени живота на всички нас, но за работещите дистанционно  55+ балансът между работата и личния живот се превърна в ядрото на личното им благосъстояние. Тъй като работната среда никога повече няма да е същата, то още трикове и техники как да намерите най-добрия баланс и да гарантирате своя wellbeing винаги са полезни. Очаквайте иновативни като съдържание и забавни като начин на учене обучения.

Защо?

Защо го правим? Защото дигиталните компетенции днес са жизненоважни за всеки човек. Защото хората 55+ са активна част от нашето общество и трябва да притежават знанията и уменията пълноценно да живеят и работят в дигитални свят, да са устойчиви и способни да се справят с предизвикателствата на съвременния цифров живот и технологиите.

Академията за успяващи 55+ е за всички активни, любопитни, креативни и обичащи знанието хора, които не се страхуват да учат и експериментират с нови неща.

Ние, от своя страна, ще се постараем да създадем среда, в която да сте мотивирани да учите заедно, да се забавлявате и да се усъвършенствате. За това ще се погрижат нашите екипи от международни специалисти, които са едни от най-добрите в Европа в обученията с елементи на игра. 

Очакваме ви!

bottom of page