top of page

сб, 14.10

|

https://idf.uptrek.nl/game/#/login

Академия за успяващи 55+

Академията за успяващи 55+ е за всички активни, любопитни, креативни и обичащи знанието хора, които не се страхуват да учат и експериментират с нови неща. За участие се регистрирайте на: https://www.55plus.bg/how-to-participate

Академия за успяващи 55+
Академия за успяващи 55+

Час и място

14.10.2023 г., 19:00 ч. – 22.10.2023 г., 19:00 ч.

https://idf.uptrek.nl/game/#/login

За събитието

Какво ще научите в нашата Академия, докато се забавлявате и едновременно с това ставате все по-уверени, независими и готови за предизвикателствата на света около вас:

  1. Дигитални умения, които ще ви улеснят в използването на онлайн съдържание, услуги и комуникация;
  2. За тези от вас, които все още работят, а те са много, ще подготвим обучителни модули, които ще ви помогнат да се чувствате комфортно, когато участвате или организирате онлайн срещи, ще ви представят дигитални инструменти за планиране и  отчитане на работата, които да подобрят продуктивността ви, докато работите от вкъщи или в хибриден офис;
  3. КОВИД-19 промени живота на всички нас, но за работещите дистанционно  55+ балансът между работата и личния живот се превърна в ядрото на личното им благосъстояние. Тъй като работната среда никога повече няма да е същата, то още трикове и техники как да намерите най-добрия баланс и да гарантирате своя wellbeing винаги са полезни. Очаквайте иновативни като съдържание и забавни като начин на учене обучения.

За участие се регистрирайте на: https://www.55plus.bg/how-to-participate 

 Академията е създадена в рамките на проект: "TEAM - Сътрудничество в Академия за успяващи възрастни". Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия по програма Еразъм+, KA210-ADU - „Малки партньорски проекти“ в сектор „Образование за възрастни“. Всички изразени възгледи и мнения в обученията принадлежат изцяло на Фондация Идеин Развитие и не отразяват непременно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито EACEA.

Споделете това събитие

bottom of page